Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragonspire, ekspanzija za Thunderstone u prodaji

dragonspire_box_250U prodaju je pušten Dragonspire, ekspanzija za igru na ploči Thunderstone iz Alderac Entertainmet Groupa.

Thunderstone je board game iz ne tako davne 2009 godine. Konceptom, igra je vrlo slična Dominionu, Heroes of Graxia, Arcani, i sličnim igrama. Pričom, relativno jednostavno - sile zla pokušavaju skupiti thunderstoneove da unište svijet. Tu se skupljaju šaroliki junaci u namjeri da ih spriječe. Igra je koncipirana tako da junaci skupljaju XP, opremu i slično, bore se sa čudovištima i trčkaraju kroz mračne tunele i tamnice.

dragonspire_game_250

A sad nam izlazi Thunderstone: Dragonspire ekspanzija koja donosi novu ploču, preko 500 novih kartica, nove xp tokene, 11 novih heroja te 7 čudovišta. Utrka s vremenom za spas svijeta može započeti. I da, usput rečeno, Dragonspire se može igrati i samostalno kao zasebna igra, a isto tako se može lako spojiti sa prošlim Thunderstone setovima kako bi se dobila jedna zbilja velika i zanimljiva igra.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona