Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

War of The Ring i ostale novosti iz NG International

Autor: Exxar

box_475

NG International, firma koja izdaje društvene igre pod Nexus Games brandom početkom mjeseca najavila je svoj lineup za ovu godinu. Najvažnija od najavljenih igara je svakako nova edicija War of The Ring igre na ploči.

War of The Ring je originalno izdan 2004. na osam jezika uz ogroman uspjeh. 2010. izdan je Colector's Edition sa poboljšanim komponentama, a za ovu godinu je pripremljena nova edicija koja će sadržavati mnoge od tih promjena, i drugo. To su npr. ploča sa novim ilustracijama, robustniji rulebook i velike karte. Igra je najavljena za rujan.

rain_of_destruction_250Wings of War je popularna kolektibilna igra minijaturama zrakoplova iz Prvog i Drugog svjetskog rata. Za 2011. su najavljene novosti poput po jednog novog airplane packa za WWI i WWII, Winds of Fire i Ground Attack squadron packova za WWII te novog Rain of Destruction boxed seta za WWII.

Igra na ploči Magestorm u trećoj četvrti godine biti će proširena Fallen Shadows ekspanzijom koja u osnovnu igru donosi dva nova čarobnjaka: Water Magea koji barata izlječiteljskim moćima vode i Shadow Magea koji koristi moći sjena i hladnoće.

I na kraju, igra na ploči Aztlan će biti puštena u prodaju tijekom ovogodišnjeg Spiela u listopadu. Igrači poprimaju uloge božanskih kraljeva Nahua srednjeameričkog naroda (koji obuhvaća npr. Tolteke i Azteke) koji se međusobno bore za prevlast tijekom pet vremenskih epoha. Najavljena je intrigantna mehanika bazirana na "većinama i igranju karata".

box_german_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona