Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Četiri nova Pathfinder naslova za veljaču

lost_cities_of_golarion_final_150Stiže nam novi pregršt uradaka iz Paiza, a ukratko ćemo reći nešto o najzanimljivijim novostima. Izašli su: Lost Cities of Golarion, Halflings of Golarion, Serpent's Skull Poster Map Folio i najnoviji, 41. modul u Pathfinder Adventure Path serijalu: The Thousand Fangs Below (Serpent's Skull 5 of 6).

Lost Cities of Golarion nam donosi detaljne informacije za čak 6 legendarnih gradova, sa kompletnim opisima, monsterima, pričama i slično. Sve što vam treba da provedete svoju ekipu kroz neke od tih živopisnih lokacija.

halflings_of_golarion_150Halflings of Golarion je knjiga koja nam je na 64 strane približila svijet i kulturu ovih „hobita“ koji su još od najranijih verzija prisutni kao junaci u kampanjama. Razno razne novotarije u knjizi će vam pomoći da još bolje oživite i prikažete svog halflinga.

Serpent's Skull Poster Map Folio je skup mapa koje će vam biti od velike pomoći tokom vođenja kampanje Serpent's Skull. A čak i ako je ne vodite, sigurno će se bar neke od tih mapa vrlo lako uklopiti u vašu kampanju.

thousand_fangs_below_150Te na kraju, peti dio šesterodjelne kampanje Serpent's Skull stavlja junake u utrku s vremenom kako bi spasili jednog poznatog istraživača od sigurne smrti, a pritom moraju proći kroz mnoge zapreke i bitke.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona