Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvoren Pathfinder Ultimate Combat playtest

ultimate_combat_250Paizo Publishing su započeli s javnim playtestom za nadolazeći Pathfinder sourcebook Ultimate Combat. U pripremi su tri nove core klase (Gunslinger, Ninja, Samurai) te hrpa novotarija poput archetypeova i dodatnih class abilitya za već postojeće klase i likove, od alchemista do wizarda.

U planu je i izrada nekoliko stotina combat featova za sve klase, novi kombinirani featovi, finishing moveovi, pravila za vatrena oružja, pravila za borbu s vozilima poput kola, brodova, i slično. Također su tu i novotarije u smislu novih oklopa, oružja, opsadnih oružja, a i popriličan broj alternativnih pravila za pojedine aspekte igre, poput korištenja armor pointova kao damage reductiona te pravila za ciljane udarce u pojedine dijelove tijela, alternativni načini za praćenje hp-a likovima, itd. Sve u svemu, jedva čekamo izlazak ove knjige koji je najavljen za kolovoz. Paizo nas dosada nije razočarao, stoga vjerujemo da neće ni ovaj put.

Playtest traje do 14. veljače, a nakon što preuzmete playtest dokumente svoj feedback možete ostaviti na za to predviđenom forumu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona