Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ultimate Magic i Dragon Age RPG Set 2 playtestovi

Autor: Exxar

pathfinder_ultimate_magic_250.jpgU svega dva dana, dva renomirana izdavača objavila su otvaranje playtestova za svoje nadolazeće proizvode. Tako vas Paizo poziva da isprobate Ultimate MagicPathfinder RPG, a Green Ronin sourcebook za drugi core set za Dragon Age RPG.

Ultimate Magic uvest će obilje novog materijala u Pathfinder RPG, a playtest počinje isprobavanjem nove core klase - Magusa. Playtest dokument možete pronaći ovdje, a svoje dojmove možete podijeliti na Paizovom playtest forumu. Ovaj dio playtesta traje do 4. listopada, a nakon toga slijedi playtest novoga Words of Power sustava za castanje magija.

Dragon Age RPG Set 2 povećat će najviši dostupni level likova sa 6 na 10. U Green Roninu žale što Set 2 već nije izdan (jer su igrači prvim setom ograničeni na level 5), a kao djelomičnu kompenzaciju nude mogućnost napredovanja likova do desetog levela uz pomoć playtest dokumenata za Set 2 koji sadrži većinu mehaničkih elemenata iz seta. Možete ga pronaći ovdje, a u njemu se također nalaze i upute za sudjelovanje u samom playtestu koji traje do 17. listopada.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona