Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition

Autor: Exxar

freeport_companion_pathfinder_250.jpgU prodaju je pušten Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition u PDF inačici (tiskana verzija na putu je ka trgovinama). Ovaj dodatak za The Pirate's Guide to Freeport donosi pravila za vođenje i igranje kampanja smještenih u Freeport koristeći Pathfinder RPG.

Freeport
je Green Roninov gradski campaign setting koji spaja fantasy s hororom, a u centru svega su strahote kojeobitavaju ispod grada, političke spletke i sukobi među gusarskim bandama. Ako niste u toku s Freeportom, znajte da je Pirate's Guide najnovije izdanje Freeport campaign settinga, a sadrži isključivo njegovsystemless opis. Upravo razni companion rulebookovi sadrže pravila za igranje koristeći određene RPG sustave.

Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition na 160 stranica donosi sve materijale potrebne za igranje Pathfindera u Freeportu. Uz statistike važnih NPC-ova, tu su nove klase specifične za Freeport, magic itemi, novi spellovi, insanity sustav, uvodna avantura i drugo. Cijena PDF izdanja je 15 američkih dolara, dok će cijena tiskane verzijebiti oko 30.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona