Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni novi naslovi za Dark Heresy i Rogue Trader

Autor: Exxar

dark_heresy_knowledge_is_power_475.jpgFantasy Flight Games ovaj su tjedan izdali dvije PDF brošure kojima putem fluffa najavljuju nove naslove za kraj ove i početak slijedeće godine: Knowledge is Power za Dark Heresy i Profit and Plunder za Rogue Trader . Iz ovog bi se mogla naslutiti i treća brošura, ona za Deathwatch, no s obzirom na to da se radi o tek nadolazećoj igri radi se o pukom nagađanju.

Knowledge is Power objavljen je u ponedjeljak a može ga se skinuti sa službene Dark Heresy stranice za podršku. Mi vam prenosimo njegov sažetak:
 
Blood of Martyrs istražuje Ecclesiarhy Calixis Sektora, od moćnih kardinala do najnižih pilgrima. Ovaj sourcebook predstaviti će prošireni materijal za Adepta Sororitas, klerike i sve ostale upućene u Imperial Creed. Najesen se pripremite donijeti pravdu hereticima vatrom i vjerom! Prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

The Apostasy Gambit trilogija je avantura koja će otključati tajne Calixis Sektora i uzdrmati ga do temelja. Prvi dio, Black Sepulchre, izlazi na zimu a nastavlja ga Church of the Damned koji je najavljen za proljeće 2011. Trilogiju zaključuje Chaos Commandment koji je najavljen za jesen 2011. Prodajna cijena pojedinih naslova biti će oko 25 američkih dolara.
   
U proljeće slijedeće godine dolazi Daemon Hunter te nam donosi materijale za Ordo Malleus, inkvizicijski red koji štiti Imperij od daemonskih prijetnji. Sadržavati će informacije o onima koji se usude usprotiviti silama Warpa, od neiskusnih Banishera do moćnih Grey Knightova. Prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

The Book of Judgement izlazi tijekom idućeg ljeta. Duboko u hiveovima Calixis Sektora bande vode ratove sa Enforcerima, a mračne dubine underhiveova kriju mnoge tajne. Sourcebook nam donosi materijale za Arbitratore, Scumove i sve ostale acolyte u areni Imperijalnog zakona. Prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

Only War... nam iduće jeseni donosi proširena pravila za Imperial Guardsmene, vozila i sisteme za kampanje izgrađene oko Imperial Guarda. Pripadnici Straže suočavaju se sa užasima oboružani samo lasgunima i svojom vjerom, a ovaj sourcebook donosi dublji uvid u njihov život.


rogue_trader_profit_and_plunder_475.jpgProfit and Plunder objavljen je danas, te ga kao i Knowledge is Power možete skinuti sa odgovarajuće stranice za podršku. Najavljuje pet naslova za Rogue Trader:
 
Edge of the Abyss nam dolazi u zadnjem kvartalu 2010 te donosi detaljan opis Koronous Expansea. Omogućiti će GM-ovima i igračima da bolje planiraju svoje avanture i istraže poznate i nepoznate svjetove Expansea. Prodajna cijena biti će oko 40 američkih dolara.

The Warpstorm Trilogy izlazi od zadnjeg kvartala 2010 do drugog kvartala 2011. Donosi nam trodijelnu avanturu smještenu u Frozen Reaches (naziv koji također nosi pri dio trilogije) gdje su igrači suočeni sa nadolazećom invazijom Orkova te pokušavaju spasiti planet Damaris. Kako bi u tome uspjeli, najprije moraju organizirati zaraćene frakcije u čemu ih ometaju moćne sile iz sijena. Kampanja se nastavlja u The Citadel of Skulls te kulminira u Fallen Sun. Prodajna cijena pojedinih naslova biti će oko 25 američkih dolara.

Battlefleet Koronus je opširan sourcebook za brodove koji putuju Koronus Expanseom. Donosi nova pravila mnoga oružja, napadačka vozila i squadrone te nove opcije za opremanje bodova. Također sadrži mnoštvo protivničkih brodova i povijest Imperijalne mornarice i Battlefleet Koronusa. Izlazi u prvom kvartalu 2011. po prodajnoj cijeni od oko 40 američkih dolara.

Hostile Acquisitions je vodič za likove fleksibilnog morala. Radi se o katalog blaga koja čekaju da budu 'oslobođena' te sadrži materijale o piratstvu, švercu, ucjenama, prevarama i ostalome. Hostile Acquisitions je dokaz da se u Expanseu zločin često isplati. Izlazi u drugom kvartalu 2011. po prodajnoj cijeni od oko 40 američkih dolara.

I na kraju, Xenos Compendium je zbirka nebrojenih stanovnika Koronous Expansea. Od Rak'Gola do Yu'Vatha, Oraka, Eldara, Daemona i ostalih čudovišta nebrojenih svjetova Xenos Compedium donosi detalje potrebne da se obranite. Izlazi u trećem kvartalu 2011. po prodajnoj cijeni od oko 40 američkih dolara.Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona