Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova izdanja za Pathfinder Chronicles

Autor: Exxar

logo_475

Iz Paizo Publishinga dolaze tri nova sourcebooka za Pathfinder Chronicles campaign setting - Pathfinder Chronicles: Classic Horrors Revisited, Pathfinder Companion: Dwarves of Golarion i Pathfinder Companion: Andoran, Spirit of Liberty.

pathfinder_chronicles_classic_horros_150.jpgPathfinder Chronicles: Classic Horrors Revisited daje pogled na klasična horor čudovišta  poput vampira, vukodlaka, zombija i ostalih. Donosi informacije o njihovom porijeklu (i u svijetu Pathfindera ali i u stvarnoj povijesti), stvaranju, društvu, motivaciji, ulozi u kampanjama i drugome. Uz svako čudovište navedeno je nekoliko varijanti, a dano je i obilje primjera. Prodajna cijena tiskanog izdanja je oko 20 američkih dolara, a PDF verzije oko pet dolara manja.

pathfinder_companion_dwarves_of_golarion_150.jpgNaslovi iz Pathfinder Companion serije dodataka sadrže kolekciju članaka koji se osvrću na specifičnu temu svakog pojedinog dodatka. Dwarves of Golarion tako donosi informacije o patuljcima Golariona. Tu je fluff poput povijesti patuljačkog naroda, opisi njihovih zemalja itd., a sourcebook sadrži i nove opcije za izradu poput featova i ostalog.

pathfinder_companion_andoran_150.jpgAndoran, Spirit of Liberty je još jedan dodatak iz Pathfinder Companion linije, a donosi opis zemlje Andoran. Andoran je jedina zemlja Pathfinder Chronicles settinga u kojoj vlada demokracija, a knjižica donosi opis zemlje, naroda, kulture i ostalog. Stanovnici Andorana vjeruju u slobodu osobnog izbora i veliki su protivnici robovlasništva, te je dobar dio sourcebooka fokusiran na taj aspekt njihovog djelovanja (poput slanja vojnih ekspedicija usmjerenih protiv robovlasnika u druge zemlje). Podsjeća li nas ovo na neku zemlju iz vlastitog svijeta?

Prodajna cijena tiskanih izdanja oba Pathfinder Companiona je oko 10 američkih dolara, dok su PDF verzije nekoliko dolara jeftinije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona