Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Thunderstone

Autor: Exxar

thunderstone.jpgAlderac Entertainment Group izdao je novu kartašku igru za dva do pet igrača: Thunderstone. Igrači preuzimaju vodstvo nad skupinama avanturista u potrazi za jednim od mitskih Thunderstone artefakta prije nego ga se dočepaju sluge zlih Doom Knightova kojima je Thunderstone potreban kako bi ispunili mračno proročanstvo.

Igra sadrži preko 500 karata, a partija traje oko sat vremena. Karte predstavljaju likove i njima dostupne resurse, kao i čudovišta nastanjena u tamnici gdje je sakriven Thunderstone. Na početku igre slučajnim odabirom određuju se karte koje će biti dostupne tijekom partije, što dovodi do velike raznolikosti tijekom igranja. Nakon što su odabrane dostupne karte, igrači od njih sastavljaju svoje špilove te se bacaju u potragu za Thunderstoneom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona