Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Digitalne novosti iz Steve Jackson Games

Autor: Exxar

sjg.gifAmerička izdavačka kuća Steve Jackson Games zadnjih godina papirnata izdanja za svoju pen and paper roleplaying igru GURPS sve više nadopunjava PDF ekskluzivama. Donosimo vam novosti o tri linije dodataka koje su zaživjele tim putem.

Početkom mjeseca izdan je GURPS Action 3: Furious Fists. Prijašnji naslovi dotične linije donijeli su obilje materijala za kampanje modelirane po akcijskim filmovima, uključujući automobilske potjere i blještave eksplozije. Sada su na red došli svi oni koji ne koriste vatreno oruže kako bi svladali protivnika. Bez obzira želite li da vaš lik bude velik i snažan, brz i nedodirljiv, ili majstor s hladnim oružjem, Action 3 sadrži sve što vam treba.

Najavljena su četiri nova naslova za GURPS Dungeon Fantasy liniju. Taverns nije samo običan vodič za fantasy krčme, nego donosi materijale i pravila za lovačke priče, barske tučnjave i fantastična pića, te četiri gotova lokala. Clerics donosi obilje detalja za istoimenu vrstu likova. Od specijaliziranih spellova do zanimljivih artefakata, sve vezano uz specifičnosti vjere vašeg clerica. Treasure Tables donosi alate za nasumično generiranje gomila plijena. Od oružja i oklopa, preko odjeće i dragog kamenja, do pokućstva, tablice su tu. Summoners donosi četiri nova tipa likova. Naravno, radi se o onima koji se petljaju s duhovima, elementalima, demonima i ostalim natprirodnim bićima.

I na kraju, najavljena su četiri nova dodatka za liniju GURPS Spaceships. Exploration and Colony Spacecraft donosi istraživačke i kolonizacijske brodove i pravila za provođenje njihovih zadataka. Mining and Space Industry logički se nastavlja na prošli naslov tako da transporteri imaju što za prevoziti, a flote nešto oko čega se bore. Strange and Alien Spacecraft jest pak katalog opcija za one koji vole svemirske brodove začinjene fantasyjem, hororom, steampunkom ili jednostavno bizarne. I na kraju, Transhuman Spacecraft jest vodič za adaptaciju brodova iz settinga Transhuman Space za Spaceships sustav.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona