jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

World of Warcraft Miniatures Game: Spoils of War

Autor: Exxar

wow_minis_spoilsofwar.gifIz Upper Deck Entertainmenta dolazi prva ekspanzija za World of Warcraft Miniatures Game, pod nazivom Spoils of War. Ekspanzija sadrži 51 novih minijatura koje dolaze potpuno obojane u booster packovima od po tri nasumično odabrane minijature.

WoW Miniatures game izdana je u studenom prošle godine, a od tada je stekla popriličnu popularnost (kao uostalom i svi ostali izdanci WoW franšize). Igrači u međusobnoj borbi vode ekipe ratnika regrutiranih iz frakcija Alliance, Horde i Monster, a jedna od novosti koje donosi ekspanzija su equipment karte koje omogućuju inidividualizaciju likova različitom opremom.

Prodajna cijena boostera je 15 američkih dolara, a svaki booster sadrži i nekoliko WoW TCG karata, kao mamac i za tu igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona