Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sir Terry Pratchett

Autor: ns1

terry-pratchett.jpg Svjetski poznati autor Discworld serijala, Terry Pratchett, postao je pravi vitez! Ove godine njegovo je ime osvanulo na novogodišnjoj počasnoj listi kraljice Elizabete.

Saznavši za tu novost T. Pratchett je rekao:
"There are times when phrases such as 'totally astonished' just don't do the job. I am of course delighted and honoured and needless to say, flabbergasted."

Od sada ćemo se prema njemu odnositi s poštovanjem i predznakom "sir". Krajem 2007. godine Pratchett je objavio kako ima blagi početak Alzheimerove bolesti te je donirao oko $725.000 u istraživanje te bolesti.

Do sada je napisao 36 knjiga iz serijala Discworld, a prema njegovim knjigama su snimljeni filmovi i napravljene mnoge popularne računalne igre.

Više o Terryju Pratchettu pogledajte na njegovoj službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona