marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Sir Terry Pratchett

Autor: ns1

terry-pratchett.jpg Svjetski poznati autor Discworld serijala, Terry Pratchett, postao je pravi vitez! Ove godine njegovo je ime osvanulo na novogodišnjoj počasnoj listi kraljice Elizabete.

Saznavši za tu novost T. Pratchett je rekao:
"There are times when phrases such as 'totally astonished' just don't do the job. I am of course delighted and honoured and needless to say, flabbergasted."

Od sada ćemo se prema njemu odnositi s poštovanjem i predznakom "sir". Krajem 2007. godine Pratchett je objavio kako ima blagi početak Alzheimerove bolesti te je donirao oko $725.000 u istraživanje te bolesti.

Do sada je napisao 36 knjiga iz serijala Discworld, a prema njegovim knjigama su snimljeni filmovi i napravljene mnoge popularne računalne igre.

Više o Terryju Pratchettu pogledajte na njegovoj službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona