Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Krušvar priča o "Zvijerima"

Autor: Belmorn

zvijeri-plisane.jpgZoran Krušvar dao je intervju za stranicu Književnost.org i pričao o svojoj najnovijoj knjizi "Zvijeri plišane" koju će predstaviti idući tjedan na Interliberu.

Među ostalim, priča o uspjehu u Sloveniji i Poljskoj, te o prošlogodišnjem izboru za knjigu godine po javnom glasanju članova Eydis foruma.

Knjiga, koju prati i multimedijski projekt uskoro dostupan preko interneta, govori o doživljajima jedne grupe plišanih životinja čija se svakodnevica iznenada drastično izmijeni - na njihovu štetu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona