Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Anvil of Time - The Sellsword

Autor: Belmorn

dl-sellsword.jpgCam Banks, game designer koji je radio na nekoliko Dragonlance RPG knjiga, napisao je svoj prvi roman iz serije The Anvil of Time - The Sellsword.

Putnik mora koristiti drevni Nakovanj vremena i putovati u prošlost kako bi promatrao, ali se nesmije uplitati, zadatak koji nije lako izvršiti.

Rat Koplja je gotov, ali je svijet Kyrrin i dalje u opasnosti. Čak i nakon poraza kraljice Tame, sljedbenik cara Ariakasa vlada Nordamaarom mačem i magijom.

Vanderjack, plaćenik s mračnom prošlosti i mačem opsjednutim duhovima  nalazi se u Nordamaaru u borbi za preživljavanje. Hoće li izvući živu glavu dok se bori protiv starih neprijatelja i stječe nove putem?

Poglavlje knjige možete downloadati ovdje, a ako vam se svidi, knjiga je već ovog mjeseca na policama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona