Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Undead" u knjižarama

Autor: Belmorn

fr-undead.jpgOvaj mjesec izlazi "Undead", druga knjiga iz serijala "The Hounted Hills" Richarda Lee Byersa, autora trilogije "Year of the Dragon" i drugih knjiga iz Forgotten Realmsa.

Radnja se odvija u zemlji Thay, poznatoj po okrutnoj vladavini vijeća čarobnjaka Red Wizardsa. Dugo je vladao taj nestabilni mir između magova, ali jedan od njih je cijelo vrijeme smatrao kako bi on trebao biti jedini pravi gospodar. Kada se napokon odluči okrenuti protiv svojih nekadašnjih saveznika, nastaje ogroman građanski rat. Iz godina ratovanja i stalnog dizanja mrtvih, broj nemrtvih je premašio ljudsku populaciju u zemlji.

"Unclean", prva knjiga iz serijala, donijela je autoru brojne pozitivne kritike, pa se nadamo da će i ova razveseliti čitatelje. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona