Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"The Darkwood Mask" ovaj mjesec na policama

Autor: Belmorn

ebrr-darkwood-mask.jpgOvaj mjesec izlazi najnovija knjiga iz Eberron serijala The Inquisitives. Riječ je o kriminalističkim fantasy romanima koji nisu međusobno povezani.

U Karrnathu, hladnoj zemlji gdje se greške ne ponavljaju, ubijeni su ugledni aristokrat i njegova obitelj. Slučaj preuzima Soneste, mlada istražiteljica, poznata po rješavanju dva velika slučaja. Prate je oči cijele nacije, želeći brzo hapšenje i kažnjavanje odgovornih za ubojstva.

Tallis je mogao biti ratni heroj, ali sudbina nije tako htjela. Sada preživljava na ulici, gonjeni kriminalac u zemlji za koju se jednom borio. Unatoč tome, on ne odustaje od borbe, makar to značilo uloviti najokrutniji šljam Karrnatha.

Jeff LaSala nam predstavlja svoju prvu knjigu, iako je do sada pisao kratke priče i druge materijale na poticaj samo R.A. Salvatorea. Ako želite saznati više o piscu ili o Darkwood Masku, posjetite njegovu stranicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona