Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic in the Mirrorstone

Autor: Belmorn

magic-mirrorstone.jpgAntologijska knjiga za teenagere Magic in the Mirrorstone okupila je petnaest priča najboljih i najpriznatijih fantasy pisaca. Posve nove priče, pune mračnih i duhovitih, zabavnih i epskih, ali nadasve magičnih elemenata, upravo su ono što mlađa publika treba.

Holly Black (autorica Tithe, Valiant, Ironside i The Spiderwick Chronicles), Cassandra Clare (City of Bones), Cecil Castellucci (hvaljeni autor Boy Proof i Beige), Tiffany Trent (Hallowmere) i mnogi drugi autori su priča koje su zanimljive koliko i magične. Voodoo princeza, nekromant, čarobnjakov naučnik koji se igra s začaranim nakitom, govoreći vodozemci i pritajeni jednorog samo su neki od nevjerojatnih likova unutar ove knjige.

Ako se potrudite, možete ju pronaći u boljim knjižarama još ovog mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona