Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao Last Dragon iz serije Discoveries naslova

Autor: Belmorn

wiz-last_dragon.jpgOvog mjeseca izdana je knjiga Last Dragon, najnovija iz serije Discoveries, pod okriljem izdavača Wizards of the Coast. J.M. McDermott je, kao i ostali autori iz serije Discoveries, mladi talent kojeg svijet tek treba otkriti.

Iako knjige iz serijala nisu međusobno povezane, sve sadrže neke elemente spekulativne fikcije, bilo da je riječ o gotičkom hororu ili fantasy priči o superjunacima.

Last Dragon je priča o osveti, koja postaje i više od toga, pravi fantasy roman u duhu Genea Wolfea i Gabriela Garcie Marqueza.

Ako želite saznati više o piscu, pogledajte njegov blog.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona