Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Spot za Modro odijelo svemira

Autor: sabriel

Modro_odijelo_svOvih dana možete pogledati promotivni spot za novi roman iz Zagrebačke naklade - antiutopijsko djelo ruskog pisca Vjačeslava Kuprijanova Modro odijelo svemira.

Modro odijelo svemira u isto vrijeme je fantastičan roman i "politička satira na suvremenog ruskog društva, s njegovim problemom revolucionarnog ili proturevolucionarnog - prijelaz iz jedne društvene iluzije u drugu", pišu na službenim stranicama Zagrebačke naklade.

NLO prelijetajući iznad moskovskog zoološkog vrta pretvara životinje u bića koja govore, dajući im tako ultimativni ljudski dar. Životinje se na taj način sve više pretvaraju u ljude i žele osvojiti svijet, a ljudi sve više podliježu svojim životinjskim nagonima. Istovremeno izvanzemaljac nazvan Odijelo, poslan da disciplinira ljuski rod, uvučen je u "postljudski" život.

Iako je Vjačeslav Kuprijanov više poznat kao pjesnik, autor je niza SF djela, u koje se uz Modro odijelo svemira ubraja i Empedoklova cipela

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona