Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Strašan grad i Predodređena

Autor: sabriel

 

strasan_gradIz Mozaik knjige dolazi novi roman za mlade Strašan grad Michaela Bornika, a deveti nastavak serijala Kuća Noći - Predodređena autorica P.C. i Kristin Cast objavljen je u Algoritmu.

 

Radnja Strašnog grada odvija se u Berlinu gdje upoznajemo glavne likove tinejdžere Matsa i Lucy koji preko praznika zarađuju džeparac radeći kao šetači pasa u hotelu Matsovih roditelja. No neke čudne spodobe se počinju okupljati u sobi broj 13 hotela, a uskoro će upoznati i vilenjaka koji će im pokazati koliko je Berlin zapravo opasan grad.

Ovo je tek prvi roman trilogije u kojem će njemački autor Bornik predstaviti nadnaravna bića: vampire, demone, vukodlake...

predodredena

 

 

Pred nama je i deveti nastavak teen fantasy serijala Kuća noći - Predodređena  u kojem će se glavna junakinja, vampirica Zoey Redbird i njezina skupina bliskih prijatelja suočiti s novim opasnostima. Zoey se vraća u Kuću noći u Tulsi, ali Nadsvećenica Neferet opasnija je nego ikad, a pred njima je misterij jedne smrti za koju vlasti okrivljuju narkomane.

Zoeyina najbolja prijateljica Stevie Rae uspijeva ostvariti vezu s Rephaimom kojem je božica vampira Nyx dala ljudsko obličje preko dana. No crveni vampir Dallas postaje prijetnja jer prelazi na "tamnu stranu"...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona