Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantastična Istra u Booksi

Autor: sabriel

Davor-SisovicU sklopu tribina SF-a u zagrebačkoj Booksi, u utorak 6. ožujka u 19 sati u suradnji s udrugom SFera održat će se tribina Fantastična Istra sa gostom - novinarom, urednikom i književnim promotorom Davorom Šišovićem.

Povodom skorašnjeg održavanja Istrakona, voditelj tribine, autor i urednik časopisa Ubiq  Aleksandar Žiljak, ugostit će Istranina Davora Šišovića - "najtvrdokornijeg hrvatskog promotora znanstvene fantastike", kako piše u objavi za medije, prema kojemu je Istra fantastično srce Hrvatske.

Najavljene su brojne zanimljive teme razgovora, na kojima možete saznati kako su nastali "Dani Julesa Verna" u Pazinu, Istrakon, Festival fantastične književnosti, kako je otkriven prvi europski vampir Jure Grando, o poznatim gostima ovogodišnjeg Istrakona i drugim zanimljivostima.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona