Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

J.K. Rowling priprema knjigu za odrasle

Autor: Belmorn

jk-rowling_new_bookJ.K. Rowling, autorica popularnog Harry Potter serijala, najavila je novi roman za odrasle.

Njena preuređena web stranica ne otkriva puno, ali možemo pročitati njen kratki komentar koji kaže: "Iako sam jednako uživala u njegovom pisanju, moj idući roman će biti vrlo drugačiji od Harry Potter serijala."

Internet već godinama bruji o tome da Rowling radi na kriminalističkom romanu, a njena izjava doista daje naslutiti da se autorica želi okušati u drugačijem žanru.

Više detalja saznat ćemo kasnije tokom godine, kad je Rowling obećala otkriti nešto konkretnije o tajanstvenom projektu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona