Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Krušvar na tribini dekonstrukcije

Autor: Belmorn

Zoran_Krusvar_2008Hrvatsko društvo pisaca ove srijede organizira književnu večer s Zoranom Krušvarom koji će na tribini govoriti o svom romanu "Kamov se vraća kući".

Krušvar je višestruko nagrađivani riječki pisac poznat po svojim SF romanima "Izvršitelji nauma Gospodnjeg", "Zvijeri plišane" i zbirci "Najbolji na svijetu". Njegov postmodernistički roman "Kamov se vraća kući" prošle je godine osvojio nagradu Artefakt za najbolji domaći SF roman.

Na tribini će mu se pridružiti asistentica na Filozofskom fakultetu u Rijeci Kristina Posilović, koja će s njim govoriti o Kamovu.

Tribina počinje ove srijede (08.02. 2012.) u 19 sati u buffetu "Pod starim krovovima". Našu recenziju romana možete pročitati ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona