Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ruke Azezelove i nastavak Indigo djece

Autor: sabriel

ruke_azazeleove250Od ovog tjedna možemo dva nova zanimljiva naslova: zbirku horor priča Ruke Azezelove hrvatske autorice Ivane Šojat-Kuči te novi roman slovenskog fantasy epskog serijala Vitezi i Čarobnjaci:Indigo novi svijet Bojana Ekselenskog.

Novi naslov u izdanju Frakture, 8 horor priča u zbirci Ruke Azezelove, nije prvo književno djelo autorice Šojat-Kuči (Understadt, Mjesečari), no možda prvo koje će privući vašu pozornost kao djelo fantastike, pogotovo zato što je po kvaliteti pripovijedanja i uvlačenju strave pod kožu uspoređuju s Stephenom Kingom. To možete i sami provjeriti, pročitavši prvo testno poglavlje od ukupno 160 stranica koja nam ova zbirka donosi.  

INS_Indigo-novi-svet250

 

 

Iz susjedne nam je Slovenije stigla vijest da je autor Bojan Ekselenski napisao nastavak Indigo djece (Indigo otroci) pod nazivom Indigo novi svijet (Indigo novi svet). Ekselenski je već najavio svoj dolazak na Istrakon i Eurocon, stoga ako se već prije toga ne stignete upoznati sa prvim slovenskim epskim fanatsy serijalom, moći ćete uskoro kroz prve dvije konvencije ove godine.

Više možete pročitati na portalu autora, ali i na portalu Fantasy Hrvatska na kojem se nalazi i intervju sa Bojanom Ekselenskim.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona