Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvo poglavlje The Winds of Wintera!

Autor: sabriel

george_rr_martin_580Malo smo se usporili od blagdanskih kolača, a George R.R. Martin nam za Božić/Novu godinu ostavio dar pod borom - prvo poglavlje 6. romana Pjesme Vatre i Leda The Winds of Winter!

U srijedu 28. 12. Martin je objavio post na svojem blogu, u kojem obaviještava vjerne fanove o njegovom daru za blagdane. Iako u postu ne piše kad izlazi cijeli roman, svaki uvid u njegov rad je dobrodošao.

Zasad samo Theonovo poglavlje imate na raspolaganju, ali ako je slutiti po izjavama od prošle godine, kad je napisao 4 poglavlja (Sansa, Arya, Arienne Martell i Aeron Greyjoy), ukupno nekih stotinjak stranica, nadamo se da nakon završene turneje sa Plesom zmajeva radi punom parom...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona