Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Veliki božićni sajam knjiga u Tvornici

Autor: sabriel

vbz_sajamVeliki božićni sajam knjiga u Tvornici u Zagrebu, ovog puta u organizaciji nakladničke kuće V.B.Z., od 17. do 22. prosinca nudi prodajni program knjiga, humanitarnu akciju te nagrade za čitatelje portala Fantasy Hrvatska.

Svakog dana od 10 do 20 sati u Šubićevoj 2 imate priliku kupiti knjige po "Tvorničkim" cijenama, neke čak i za 1 kunu. U ponudi je više od 5 000 naslove te dječje igračke, a u programu je i humanitarna akcija za Zakladu Ana Rukavina. 

Za vrijeme trajanja sajma, na našem portalu podijelit ćemo 3 romana iz naklade V.B.Z.:  Apokalipsa 2012. E. J. Lawrenca, te romane D. Browna Digitalna tvrđava i Anđeli i demoni

O V.B.Z. nagradnom natječaju čitajte uskoro na našem portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona