Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Božićni Sajam dobre knjige i multimedije

Autor: sabriel

SAJAMknjigaKnjiga je uvijek dobar blagdanski poklon, a božićni Sajam dobre knjige i multimedije,  koji traje od 9.-13. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture, prilika da kupite nešto zanimljivo sa fantasy, povijesnom ili znanstveno-fantastičnom tematikom!

Na Sajmu sudjeluju brojni izdavači: Naklada Ljevak (organizator sajma), Planetopija, 24sata, Večernji list, Rockmark, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records.

Osim prodaje održava se i humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Dječje SOS selo Hrvatska, za koje možete donirati knjige koje više ne čitate, a koje bi razveselile mlađe čitatelje iz SOS sela. 

U programu su navedene i brojne nagrade, Noć knjiga (12.12.) kada od 18 do 22 sata možete sudjelovati u trampi knjiga te drugi sadržaji. Ne treba posebno ni napominjati da će se knjige i multimedija moći nabaviti po sniženim cijenama, do 80%.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona