Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

U biblioteci KDS ponešto za tinejdžere i djecu

magija-krvi250Knjiga dostupna svima izdavačke kuće Znanje nudi dva nova naslova: Magija krvi spisateljice Tesse Gratton i U divljini Erin Hunter.

U Magiji krvi susrećemo mlade junake Nicka Pardeeja i Sillu Kennicot, slučajno povezane mračnom tajnom vlastitih obitelji, naime dugogodišnjom praksom crne magije koja se zasniva na krvi. Boreći se s užasnim sjećanjima na ono što im je oboma obiteljska tradicija donijela, čeka ih i borba s drevnom vješticom koja će doći potraživati kosti Sillinih roditelja i knjigu čarolija u njezinom posjedu.
Više na stranici autorice, a prvo poglavlje dostupno za čitanje klik! ovdje

 

u-divljini250Pod imenom Erin Hunter, "autoricom" romana U divljni zapravo se kriju 3 spisateljice i jedna urednica: Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland i Victoria Holmes.

Serijal izvornog naslova Warriors nastao je kao originalna ideja Victorije Holmes, koja je uskoro pozvala druge pisce na suradnju. Od 2003. objavljeno je više od 40 romana, što pisanih, što crtanih u različitim podserijalima.

U divljini je neobična priča o mačijem svijetu, točnije o njihovim divljim jedinkama okupljenim u klanove što obitavaju u šumama. Klan Groma i Klan Sjene dolaze u sukob kad se njihovi stari zakoni pogaze. Kućni mačak Crvenko, pridužuje se borbi svojih ‘sunarodnjaka’ u klanu Groma, a nakon izuzetne hrabrosti pokazane u borbi, članovi mu dodjeljuju ratničko ime Vatreno Srce.

No bitke se nastavljaju, a tajne otkrivaju, pa počnite s prvim poglavljem. O cijelom serijalu čitajte na službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona