Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova slikovnica Zdenka Bašića

sjeverozap_vjetarSjeverozapadni vjetar, slikovnica Zdenka Bašića, koji se ovog puta uz ilustriranje prihvatio i pisanja, objavljena je u nakladničkoj kući Planetopija. Slikovnica je zbirka priča koje su autoru bake pričale o čudesnim bićima koja obitavaju na Medvednici i Samoborskom gorju.

Zdenko Bašić je mladi hrvatski umjetnik najpoznatiji po svojim animiranim filmovima (Guliver koji je osvojio glavnu nagradu na Danima hrvatskog filma) i ilustracijama (slikovnica Alisa u zemlji čudesa).

Planetopija najavljuje još jednu slikovnicu s njegovim ilustracijama - Pinokijeve pustolovine, nastalu po uzoru na priču o najpoznatijem drvenom lutku.

Svakako pročitajte intervju s Bašićem povodom izlaska njegove zbirke.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona