jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Književni bućkuriš naslova u knjižarama

Autor: sabriel

pleszmajeva2Kraj rujna, jesen na vratima, a hrvatski izdavači su se iskazali brojnim naslovima koji će vam se sigurno svidjeti.

Prvi naslov jeseni zapravo je drugi dio Plesa zmajeva Georga R.R. Martina u nakladi Algoritam. Novih 584 stanica zaključit će 5. roman serijala Pjesma Leda i Vatre, i tako probušiti balon iščekivanja za Martinove fanove. Predstoji nam čekanje 6. romana - The Winds of Winter. Naslovnicu kao i dosada oslikao je Esad T. Ribić, a prvo poglavlje pročitajte ovdje.

 

 

 

corpus_deliktiNaklada Fraktura donosi znanstveno-fantastični roman Corpus delicti njemačke autorice Juli Zeh. Radi se o distopijskom romanu koju prati 30-godišnju Miju Holl u borbi protiv sistema tzv. "Metode", diktatorskih pravila koje određuju pojedincima sve u životu, od odabira bračnog partnera do načina življenja.  

Fraktura je na svojim Facebook stranicama najavila i posjet autorice Zeh Zagrebu, koji će se održati 6. listopada u kinu Europa u Zagrebu, pa svakako prisusvujte ako ste u mogućnosti.

 

 

 

paranormalno

 

Naklada Znanje izdala je još jedan roman za mlade u biblioteci KDS Plus - Paranormalno Kiersten White. Tinejdžerka Evie radi za Međunarodnu agenciju za suzbijanje paranormalaca, a ljubavni život joj se sastoji od bivšeg dečka vilenjaka i željenog dečka mutanta. Ova kombinacija "Buffy i Dosije X" trebala bi osvojiti na prvo čitanje. 

 Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona