Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Književni bućkuriš naslova u knjižarama

Autor: sabriel

pleszmajeva2Kraj rujna, jesen na vratima, a hrvatski izdavači su se iskazali brojnim naslovima koji će vam se sigurno svidjeti.

Prvi naslov jeseni zapravo je drugi dio Plesa zmajeva Georga R.R. Martina u nakladi Algoritam. Novih 584 stanica zaključit će 5. roman serijala Pjesma Leda i Vatre, i tako probušiti balon iščekivanja za Martinove fanove. Predstoji nam čekanje 6. romana - The Winds of Winter. Naslovnicu kao i dosada oslikao je Esad T. Ribić, a prvo poglavlje pročitajte ovdje.

 

 

 

corpus_deliktiNaklada Fraktura donosi znanstveno-fantastični roman Corpus delicti njemačke autorice Juli Zeh. Radi se o distopijskom romanu koju prati 30-godišnju Miju Holl u borbi protiv sistema tzv. "Metode", diktatorskih pravila koje određuju pojedincima sve u životu, od odabira bračnog partnera do načina življenja.  

Fraktura je na svojim Facebook stranicama najavila i posjet autorice Zeh Zagrebu, koji će se održati 6. listopada u kinu Europa u Zagrebu, pa svakako prisusvujte ako ste u mogućnosti.

 

 

 

paranormalno

 

Naklada Znanje izdala je još jedan roman za mlade u biblioteci KDS Plus - Paranormalno Kiersten White. Tinejdžerka Evie radi za Međunarodnu agenciju za suzbijanje paranormalaca, a ljubavni život joj se sastoji od bivšeg dečka vilenjaka i željenog dečka mutanta. Ova kombinacija "Buffy i Dosije X" trebala bi osvojiti na prvo čitanje. 

 Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona