Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Philippa Gregory u YA vodama

Autor: sabriel

Philippa_Gregory250Književnim i nakladničkim krugovima odjeknula je vijest da poznata autorica povijesnih romana Philippa Gregory kreće u vode young adult žanra.

Nakladnička kuća Znanje, koja je prevela niz Gregoryčinih povijesnih romana, objavila je danas na svojim Facebook stranicama kako poznata autorica počinje pisati za mladu publiku.

Auorica se proslavila među vjernom čitateljskom publikom naslovima kao: Nasljeđe Boleynovih, Kraljičina luda, Druga sestra Boylen (po kojem je snimljen istoimeni film sa Scarlett Johansson i Natalie Portman u glavnim ulogama) i Bijela kraljica, svi odreda prevedeni u biblioteci Knjiga dostupna svima.

Mišljenja o prelasku Gregory na pisanje literature za mladu publiku su oprečna, iako spisateljica sa svojim pitkim povijesnim romansama ima brojne mlade fanove. Kako god bilo, Gregory je ugovor potpisala sa izdavačem divom Simon & Shuster na 4 romana, a premijera prvoga u nizu zakazana je u ljeto 2012. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona