Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Treći roman Kronika Imaginaria Geographia

indigo_kralj250U Algoritmovom izdanju je stigao treći nastavak "Kronika Imaginaria Geographia" autora Jamesa A. Owena pod nazivom Indigo kralj.

Treći nastavak nam donosi nastavak pustolovina Jacka i Johna koji ovaj put spašavaju prijatelja izgubljenog u prošlosti prolaskom kroz vremenski portal, smiruju kaos koji prijeti svijetu i riješavaju tisućljetne zagonetke.

James A. Owen, inače poznat kao scenarist za stripove i ilustrator, svjetsku slavu je stekao Kronikama koje za sada broje pet dijelova, i to redom: Tu su zmajevi, Potraga za crvenim zmajem, već nevedeni Indigo kralj, a za njim su u pripremi Sjene zmajeva i još neprevedeni The Dragon's Apprentice. Sve prijevode potpisuje Andrea Bagović.

Ovdje možete pročitati prvo poglavlje ili posjetiti stranice posvećene Kronikama. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona