Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi hit serijal - Oksa Pollock

oksa_pollock250Školska knjiga je objavila novi hit roman za mlade kojeg smatraju nasljednikom Harryja Pottera. "Oksa Pollock" je serijal od najavljenih šest nastavaka, a prvi napisan i sada objavljen u hrvatskom prijevodu je Nevidljivi svijet.

Oksa Pollock je 13-godišnja djevojčica, razigrana i ratoborna, sanja da postane ninja, a nakon preseljenja u London iz Pariza, život joj se naglo mijenja kad otkrije da posjeduje natprirodne moći. Njezina baka Dragomira joj otkriva da Oksina obitelj potječe iz skrivene i čarobne zemlje Edefije, a znakom koji je Oksa obilježena potvrđuje da je ona njihova Neočekivana.

Roman zajedničkim snagama pišu dvije francuske autorice Anne Plichota i Cendrine Wolf. Roman je brzo došao na dobar glas među francuskom mladom publikom, a potom se njegova popularnost proširila uzduž i poprijeko Europe. 

O prvom, ali i nastavcima koje slijede možete pročitati na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona