Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Preveden i zadnji roman "Djece zemlje"

ejlina_pjesma250Prošlo je 30 godina od kada je izdan prvi nastavak serijala "Djeca zemlje", a ove godine je Jean M. Auel izdala i posljednju, šestu knjigu pod naslovom The Land of Painted Caves, na našem tržištu prevedenu kao Ejlina pjesma djeci zemlje u nakladi Izvori.

Vremenska odrednica je 30 tisuća godina u prošlosti, u vrijeme izumiranja neandertalaca i prevlasti kromanjonaca. Ejla, pripadnik homo sapiensa biva odgojena u plemenu neandertalaca, vrste koja koja intelektualno zaostaje za njom. Kroz prvih pet nastavaka, Ejla odrasta, sazrijeva, pronalazi pleme kojemu pripada te ljubav koja će je odvesti u druge predjele. U Ejlinoj pjesmi djeci zemlje radnja se odvija 25 godina nakon što je Ejla stigla u Zelandoniju (današnju Francusku) gdje se priprema za ulogu duhovnog vođe s ciljem da prenese vlastito znanje o ljudskom postojanju.

Prvih pet nastavaka možete pronaći pod naslovima: Pleme spiljskog čovjeka, Dolina konja, Lovci na mamute, Ravnice povratka i Vatreni kamen, a više o svemu čitajte na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona