Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Treća knjiga iz serijala "39 tragova"

39_tragova250Treća knjiga serijala "39 tragova" izdana je pod naslovom Kradljivac mačeva u nakladi Algoritma. Nakon Ricka Riordana i Gordona Kormana, Peter Lerangis je slijedeći u nizu pisaca koji je preuzeo pisanje jednog od nastavaka.

U Kradljivcu mačeva, Amy i Danu potrazi za novim tragom putuju u Japan, a situacija zahtjeva da stupe u savez sa stricem Alistairom, a potom i s timom Kabras. Pritom Amy i Ian Kabras počinju osjećati naklonost jedno drugomu. Kao uvod u roman pročitajte prvo poglavlje

"39 tragova" je interaktivni projekt koji svojim čitateljima omogućuje sudjelovanje u odgonetanju tragova čitanjem, online igranjem i sakupljanjem karata. Serijal broji 10 dijelova, uz još dvije bonus knjige, a nakon njega kreće drugi serijal kao nastavak priče o Amy i Danu, u originalu nazvan "Cahills vs. Vespers", od kojeg je za sada na engleskom izdan samo prvi nastavak. Na službenoj stranici osim  informiranja, stvaranjem računa postajete član jedne od loza obitelji Cahill, što vam omgućuje online igranje.

Uz sve to, moramo napomenuti i kako je sveprisutni Steven Spielberg zakupio prava na film, sa željom da režira prvi nastavak.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona