Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Marion Zimmer Bradley: Magle Avalona – Vladarica magije, knjiga I.

Autor: Aronys

magle_avalona.jpgČarobna legenda o Arthuru (Artusu), kralju Brita u 5. stoljeću, oživljena je kroz oči o život žene koja je držala uzde vlasti s druge strane prijestolja. Za Morgaine, Arthurovu polusestru i visoku svećenicu u opjevanoj zemlji Avalonu, u kojoj vladaju žene kao stvarateljice života i čuvarice znanja; sve je podređeno jednom htijenju, jednom naumu: istrgnuti Britaniju iz omče kršćanstva „nove religije u kojoj su žene nositeljice Istočnog grijeha" i vratiti je na put obožavanja Božice Majke. Čestita i voljena kraljica Gwynhefar razapeta je između obveza prema svome kralju i novome Bogu i svoje strasti prema vatrenom Lancelotu. Najnovije hrvatsko izdanje ove američke spisateljice je izašlo u nakladi zagrebačkog nakladnika Izvori.

Cijena 120,00 kn

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona