Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Preveden roman "Ja sam broj 4"

ja_no4_250U Algoritmovom izdanju je izašao roman Pittacusa Lorea Ja sam broj četiri, znanstveno-fantastični roman za mlade, ali i one malo starije od njih.

Glavni junak je John Smith, mladić koji pokušava sakriti svoje pravo podrijetlo stanovnika planeta Loriena nakon čijeg je uništenja na Zemlju poslano devetero djece. Razdvojeni zbog vlastite sigurnosti ali povezani čarolijom, nezemaljska djeca bivaju proganjana od iste rase koja je uništila njihov planet. Čarolija zahtjeva da budu likvidirani po brojevima koje nose. John Smith je broj četiri, a troje lorianske djece je već smaknuto.

Pittacus Lore je ime starješine s planeta Loriena, ali i pseudonim pod kojim se kriju autori James Frey i Jobie Hughes, dva mlada američka pisca prevedena na više od dvadeset jezika, a sada i na hrvatski. 

Spomenimo još da ekranizacija romana trenutačno igra u kinima, a kao uvod u priču o Lorienu pročitajte besplatno poglavlje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona