Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Čitačica čipke

citacica_cipke150Čitačica čipke je roman prvijenac Brunonie Barry, roman za čiju je inspiraciju spisateljica dobila u snu, a potom ga izdala u vlastitoj izdavačkoj kući te doživjela neočekivan uspjeh. Sada imamo i hrvatsko izdanje za koje se pobrinula izdavačka kuća VBZ.

U Salemu, gradiću poznatoj po rijetkoj tradiciji izrade čipke, glavna junakinja Towner Withney, posjeduje bizaran talent, ali posve uobičajen kroz generacije njezine obitelji, a to je dar proricanja iz čipke.

Nakon što kao mlada djevojka shvati loše strane svojih sposobnosti, odlazi iz grada, odričući se svog dara i obitelji, no godinama kasnije kad njezina obitelj doživi krizu koju ne mogu premostiti bez nje, vraća se uvidjevši da te prošlost kad-tad sustigne, a sudbinu po definiciji ne možeš izbjeći.

Na stranicama VBZa stil Brunonie Barry opisan je kao "pripovjedački talent kojim održava trilersku napetost na čitavih 300 stranica nudeći nam priču zadivljujuću poput najljepšeg komada čipke." 

Prvo poglavlje engleskog izdanja možete pročitati ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona