Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Čarobnica Michaela Scotta

Autor: sabriel

carobnicaU Algoritmovoj nakladi objavljen je treći roman serijala Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela pod nazivom Čarobnica, "irskog kralja fantastične književnosti" Michaela Scotta. 

 

U prvom romanu Alkemičar te njegovom nastavku Čarobnjak upoznali smo se sa alkemičarom Nicholasom Flamelom i njegovom suprugom koji stoljećima žive zahvaljujući eliksiru života. Drugi par protagonista koji im pomaže u spašavanju svijeta pred raznim katastrofama su blizanci Sophie i Josh Newman.

U Čarobnici Nicholas će doživjeti da mu se voljeni grad Paris uruši pred očima, a blizanci Newman po svemu sudeći pripadaju dijelu starog proročanstva. Otkrit će da je mač Clarent mač parnjak poznatom Excaliburu. Za to vrijeme, cijela Nicholasova misija spašavanja blizanaca ovist će o drevnom Gilgamešu, koji je nesrećom sasvim poludio...

Čarobnicu kao i Alkemičara, prevela je Petra Mrduljaš, a dolazi na 352 stranice i uvezen u tvrde korice.  Nakon ovog romana prijevod čeka  The Necromancer, a Michael Scott sprema nam još  The Warlock i The Enchantress.

Za sve nestrpljive, pročitajte prvo poglavlje romana. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona