Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Predstavljanje Željezne ruke

Autor: sabriel

zeljezna-rukaU suradnji s Nakladom Ljevak nastavljamo sa predstavljanjem trilogije Kameno srce pisca Charlieja Fletchera, ovaj puta s drugim po redu romanom iz trilogije - Željeznom rukom.

Kao što ste mogli pročitati u recenziji Kamenog srca, prvi roman nas upoznaje sa paralelnim svijetom u neLondonu, gdje se vodi rat između gradskih skulptura, a u žiži događanja se nalaze dvoje ljudskih protagonista - dječak George i djevojčica Edie. Željezna ruka nas još više zapliće u bitke skulptura i ljudi, a još više osvaja mračnom i napetom atmosferom. U ovom dijelu Fletcher se poigrao i sa raznim povijesnim razdobljima, tako da će nas u ovom nastavku upoznati i sa jednom važnom britanskom povijesnom osobom - britanskom "Kraljicom ratnicom" Boadicejom (Boadicea) iz doba rimskih osvajanja Britanskog otoka. Više o Željeznoj ruci ćete moći saznati u recenziji romana, koju ćete moći pročitati već ovaj vikend.

Također unaprijed najavljujemo nagradni natječaj u kojem će tri sretna dobitnika moći osvojiti po primjerak Željezne ruke.

Za to vrijeme, preporučamo upozavanje s autorom u intervjuu koji je dao za portal Chicklish. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona