Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zavedeni mjesečinom

Autor: sabriel

zaved_mjesecinom250Gotovo tri godine nakon prva dva romana, Algoritam donosi prijevod trećeg romana serijala o Merry Gentry pod nazivom Zavedeni mjesečinom,  iz pera autorice Laurell K. Hamilton.

U knjizi Zavedeni mjesečinom smrtna vilinska princeza Merry skriva se u Los Angelesu, rastrgana između ubojica koji joj rade o glavi te sulodug zahtjeva njene tetke Andais - Kraljice zraka i tame. Merry se mora nadmetati sa svojim bratićem princem Celom u tome tko će prvi dobiti dijete i tako osvojiti Tamno prijestolje. 

Na hrvatskom još možete čitati prva dva romana: Poljubac sjena i Cjelov sumraka, kao uvertitru Zavedenih mjesečinom. Za njihove prijevode je zaslužna Andrea Bagović, a za naslovnice Tomislav Tikulin. 

Na enegleskom postoje još pet romana: A Stroke of Midnight, Mistral's Kiss, A Lick of Frost, Swallowing Darkness i Divine Misdemeanors

O njima možete više saznati na autoričinoj službenoj stranici, kao i pročitati prvo poglavlje Zavedenih mjesečinom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona