Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vampirski dnevnici: Bijes

Autor: sabriel

bijesU nakladi Algoritma dočekali smo i treći nastavak serijala Vampirski dnevnici američke autorice L.J. Smith pod nazivom Bijes.

U Bijesu glavna junakinja romana Elena postaje vampirica. No tijekom preobrazbe doživljava pomutnju sjećanja te se priklanja zaštiti "zlog" brata, Damona. No sve više se čini da za probleme u gradiću Fell's Churchu, te da je neprijatelj puno moćniji od oboje braće... 

Vampirski dnevnici su originalna trilogija iz 1991. godine, no zbog popularnosti romana objavljen je četvrti nastavak Dark Reunion (1992.). Nakon pauze u pisanju 2007. godine L.J.Smith je najavila nastavak serijala pod nazivom The Vampire Diaries: The Return, čiji treći dio izlazi u svibnju ove godine. Nakon njega slijedi još jedna spin-off trilogija The Hunters, a prema trilogiji Stefan's Diaries je snimljena TV-serija koja je s prikazivanjem počela 2009. godine.

Više o autorici i njenim knjigama pročitajte na službenoj stranici, kao i prvo poglavlje Bijesa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona