Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Martin se oženio!

Autor: sabriel

martin_vjenČitajući blog Georga R.R. Martina, vjerojatno je mnogim fanovima brže zakucalo srce na naslov Big, Big, BIG News.

No umjesto da ispod naslova napokon pročitamo da je velika vijest završetak petog nastavka serijala Pjesma Leda i Vatre (A Dance With Dragons), slijedi veliki događaj iz Martinovog privatnog života.

Naime, nakon 30 godina veze sa nevjenčanom suprugom Parris, Martin ju je napokon učinio poštenom ženom, a ona njega poštenim muškarcem.

Vjenčanje se odvilo 15. veljače u njihovom domu u Santa Feu, pred najužim krugom obitelji i prijatelja, a nastavilo se sa svadbenom gozbom. Na svom blogu Martin je naveo da Parris i on vrlo sretni u svom blagostanju, pa umjesto vjenčanih darova više bi ih usrećilo da izvršite donacije izabranim humanitarnim ustanovama/udrugama.  

Više o vjenčaju možete pročitati na Martinovom blogu, kao i vidjeti niz zanimljivih fotografija sa svadbenog dana. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona