Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Grifon broj 13 u prodaji!

Autor: sabriel

Grifon_134Dugo iščekivani 13. broj fantasy časopisa Grifon, koji izdaje zagrebačka udruga Reda Srebrnog Zmaja napokon je izašao iz tiska te traži svoje vjerne kupce!

Nakon poduže stanke (12. broj  Grifona objavljen je u kolovozu 2009. godine), stigao je 13. Grifon sa novom temom boja - Daleki sjever.

I ovaj broj dolazi u potpunosti u boji, na 80 stranica bogatima sadržajem. Tako možete naći članke o Vikinzima, Rusima i Teutoncima, runama, sibirskom šamanizmui dr.  te brojne priče i pjesme na temu. Kao i u svakom Grifonu, dio časopisa posvećen je izvještajima o aktivnostima same udruge Reda Srebrnog Zmaja. 

Časopis zasada možete nabaviti u knjižarama Algoritma te na njihovim web starnicama, ali uskoro će se moći nabaviti i na drugim prodajnim mjestima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona