Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pjesma Leda i Vatre izlazi u stripu!

Autor: sabriel

martin_stripPopularni serijal američkog pisca Georga R.R. Martina - Pjesma Leda i Vatre - u proljeće izlazi u stripu, objavljeno je na Pat's Fantasy Hotlistu.

Naime, Bantam Books, izdavačka kuća unutar Random House Publishinga, objavila je vijest o otkupu prava za strip i grafički (crtani) roman prema Pjesmi Leda i Vatre.

Serijal će ilustrirati Tommy Patterson, a scenarist će biti Daniel Abraham. Obojica autora su priznati u svom području, Abraham kao pisac destaka romana i kratkih priča, a već je adaptirao Martinov Grozničavi san, također za crtani roman. Patterson je radio na stripu Farascape for Boom!Studio, Grimm Fairy Tales za Zescope Entertainment, a između ostaloga radi kao grafički dizajner.

Zanimljivo je da Bantam Books planira strip (kao mjesečno izdanje) i crtani roman plasirati u gotovo isto vrijeme kad i HBO kreće sa TV serijom Igra prijestolja (naziv prvog romana Pjesme Leda i Vatre), što će samo dodatno pridonijeti euforiji oko Martnovog napoznatijeg serijala. Pjesma Leda i Vatre tako će kao knjiga, stolna igra, TV serija odnijeti pobjedu na još jednom umjetničkom frontu - sedmoj umjetnosti stripu. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona