Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Opečena

Autor: sabriel

opecenaU izdanju Algoritma došao je i sedmi nastavak serijala Kuća noćiOpečena, autorica majke i kćeri P.C. i Kristin Cast.

U Opečenoj zla nadsvećenica Neferet na koraku je do zadobivana božanskih moći s kojima će pokoriti vampyrski i ljudski svijet. Jedina koja joj se može suprostaviti, jedina preostala nadsvečenica u Kući noći Stevie Rae bori se sa vlastitim demonima, i doživljava Utiskavanje s dojučerašnjim smrtnim neprijateljem.

Glavna junakinja serijala, Zoey, pak nalazi se u opasnosti po život i preostalo je još samo sedam dana za njen spas....

Nakon Opečene, slijede još nastavci Awakened i Destined. Za prijevod je kao i dosadm zaslužan Vladimir Cvetkovć Sever, a naslovnica je preuzeta sa originalnog izdanja.

Za sve znatiželjnike, donosimo pogled u prvo poglavlje romana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona