Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Poljubac sjene i Vitez templar

Autor: sabriel

poljubacsjeneGodinu smo započeli novim izdanjima iz biblioteke Knjiga dostupna svima nakladničke kuće Znanje: trećim nastavkom Vampirske akademije Poljubac sjene autorice Richelle Mead, te drugim dijelom Križarske trilogije Vitez templar Jana Guilloua.

Poljubac sjene treća je knjiga Vampirske akademije (Sestre po krvi, Plava krv) o prijateljstvu Dhampirke Rose Hathaway i vampirske princeze Lisse. U ovom dijelu Rose će se upustiti i zabranjenu vezu s Lissinim čuvarom Dimirtijem. Nakon ubojstva svojih prvih strigoja u svom umu dobiva osjećaje da se neko veliko zlo približava Akademiji. Napetost u njihovom svijetu će dodatno pojačati oslobođenje Lissinog i Roseinog zakletog neprijatelja Viktora Daškina...Prvo poglavlje Poljupca sjene pročitajte ovdje

viteztemplar

 

 

 

 

U Vitezu templaru radnja se nastavlja 10 godina otkako je križarski veteran Arn Magnusson protjeran iz Arnäsa u Zapadnom Götalandu nakon zabranjene veze sa časnom sestrom Cecilijom. "Sada je njegova zadaća, kao gospodara utvrde i garnizona u Gazi, da provodi zakon i red u okolici. Tijekom vremena odslužila je i Cecilia svoju kaznu u samostanu Gudhemu...", piše u sinopsisu na Znanje.hr, gdje možete pročitati i prvo poglavlje romana. 

Vitezu templaru prethodi prvi roman trilogije Put u Jeruzalem.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona