Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zadnji dio Kronika Dine

Autor: sabriel

dinakapitolIz tiska je izašao i posljednji, šesti roman iz Kronika Dine - Kapitol Dina slavnog autora znanstvene fantastike Franka Herberta, objavio je nakladnik Izvori.

Kronike Dine jedan su od najsilovanijih serijala znanstvene fantastike u povijesti žanra koja je svom autoru priskrbila prestižne nagrade Nebula i Hugo. Prema riječima izdavača, Dina je "priča kozmičkih dimenzija o dobru i zlu, puna pustolovina, izdaja, vjerskog misticizma, ekologije i političkih intriga...obuhvaća tisuće godina i mnoge generacije junaka...". Za one koji još nisu upoznati s Herbertovim radom, predlažemo da pročitate recenziju našeg portala o Dini. Također, posjetite službenu fan stranicu.

Roman dolazi u tvrdom uvezu i na 440 stranica.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona