Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi hrvatski fantasy roman - Vječnost

Autor: sabriel

vjecnostZadovoljstvo nam je objaviti vijest o novom hrvatskom uratku na fantasy sceni - romanu Vječnost, autorice Nikoline Bevande u izdanju naklade Ex Pub d.o.o.

Prije tjedan dana održana je promocija romana u Zagrebu, na kojoj je prisustvovalo stotinjak ljudi, a roman je, prema riječima izdavača, dobio dobre kritike te su za njega već zainteresirani i neki strani nakladnici. Također je najavio moguću filmsku ekranizaciju.

Vječnost ukratko govori o dva anđela "čija besprijekorno čista ljubav otvara zatvorena srca njihovih prijatelja".

Saznajte više o knjizi posjetom na njenu službenu web stranicu, na kojoj možete pogledati trailer za knjigu, pročitati odabrane ulomke te zanimljivu priču kako je autorica napisala svoje roman prvijenac.

Autorica Nikolina Bevanda rođena je u Slavonskom Brodu 1972. godine, a u Zagreb se preselila zbog studija Učiteljske akademije. Radi u struci, te je udana i majka dvoje sinova. Ideja da napiše roman o anđelima došla joj je u snu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona