Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Opako ljupki!

Autor: sabriel

opakoljupkiU nakladi Algoritma objavljen je prvi nastavak serijala istog naziva - Opako ljupki, američke autorice Melisse Marr.

Glavna junakinja romana jest Aislinn, tinejdžerka koja vidi vile. Njen više-manje običan život se mijenja kad Keenan, Ljetni kralj vila, zatraži njenu ruku da postane Ljetna kraljica. Aislinn treba pobijediti njegovu majku, Zimsku kraljicu, kako bi spasila i vilinski i ljudski svijet. No Aislinn ima neke druge planove sa svojim životom...

Ova kombinacija fantasyja i romanse zauzela je visoka mjesta na New York Timesovoj listi bestsellera, izmamivši uglavnom pozitivne kritike. Iako cilja na mladu čitateljsku populaciju, možete provjeriti je li ova knjiga za vas ako pročitate prvo besplatno poglavlje. Više o autorici saznajte ovdje, budući da su njene službene stranice poprilično neorganizirane.

Nakladnik je već najavio dolazak nastavka - Ink Exchange, a na engleskom jeziku još možete pronaći Fragile Eternity, Radiant Shadows i Darkest Mercy.

Za prijevod ovog tvrdoukoričenog romana na 248 stranica zaslužna je Petra Mrduljaš.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona